Yeni Sezon Koton Giyim

By | 07:52 Yorum Yaz
Koton firması modayı yakından takip ederek her sezon bayanların ilgisini çekmeyi başarıyor.
sezonu için ise daha çok klasikler arasında yer alan 40’lar ve 80’ler modasını günümüzün modern çizgileri ile birleştiren firma koleksiyonunda oldukça iddialı.
80’li yılların kadınlarındaki özgüveni, sertliği ve şıklığı ortaya çıkarmayı başarı ile gerçekleştiren Koton Giyim oldukça başarılı bir başlangıç yaptı sezona. Bu koleksiyonda bulunan kıyafetler genellikle vücudu saran, asimetrik şekillere sahip, payetli süslemeler ile renklendirilen kumaşlar, şık ve keskin omuz çizgili ceketlerden oluşuyor. 80’ler koleksiyonunun renk seçiminde ise genellikle gri, siyah, mor, mavi, fuşya ve pembe renk kullanımı tercih edilmiş.


Bu koleksiyonda kullanılacak olan aksesuarlar ise genellikle zincirli büyük kolyeler ve sapları tamamen zincir olan çanta modelleri ile tamamlanmış.
Bir diğer koleksiyonu olan 40’ların modasını yansıtan çizgileri ile iddiasını sürdürmeye devam ediyor Koton. Kumaş seçimlerinde genellikle jarse ve yünlü jarse kumaş kullanımı tercih edilmiş. Etekler, dökümlü bluzlar ve drapeler ile oldukça göz dolduruyor 2010 sezonu kıyafetleri. Bu koleksiyonda ise genellikle devetüyü rengi, siyah ve pembenin tonları kullanılmış.



0 yorum:

Yorum Gönder