Gothic Bikini ve Mayo Modasi

By | 06:48 Yorum Yaz
Giyim tarzında Gothic Modayı tercih eden bayanlar hayatlarının her aşamasında ve her yerde bu şekilde giyinmeyi benimsiyorlar. Giydikleri etekler, montlar, kullandıkları aksesuarlar, tokalar, takılar, çantalar hatta mayo ve bikinilerde Gothic Tarzı yaşamayı istiyorlar.
Mayo ve bikini üreticileri 2010 sezonu için üretilen mayo ve bikini koleksiyonlarında bu isteği göz önünde bulundurarak Gothic Mayo ve Bikini koleksiyonunu bayanların beğenisine sundular.
Mayo ve bikinilerde kullanılan renkler siyah, mor ve bu renklerin tonları gibi Gothic Modayı yansıtan renkler. Renklerin yanı sıra kesimleri de farklı olan bikini ve mayolar oldukça ilgi çekiyor.
Hem Gothic Moda’nın sadeliğini yansıtmak isteyen, hem de taşların parıltısı ile ürünlerini süslemek isteyen tasarımcılar mayolarda parlak taşlar veya objeler kullanarak kuru kafalar, gothic amblemler, çeşitli dövme figürleri kullanarak ürünlere canlılık katmayı başarmışlar. Kendi tarzlarından vazgeçmek istemeyen bayanlar ise bu ürünler arasından istediklerini seçerek hem tarzlarını yansıtmaya devam ediyorlar, hem de modaya uygun bikiniler ile güzelliklerine güzellik katıyorlar.
Bütün bunların yanı sıra bütün bikini ve mayo modellerinin içerisinde en çok ilgiyi çeken ise deri ve deri muhteviyatlı kumaşlardan üretilen bikiniler oluşturuyor.

0 yorum:

Yorum Gönder